Harinera La Meta
			
								5 LLAVORS I 5 CEREALS | 
						|
|---|---|
| Pa de multicereals i llavors amb un bon volum, esponjositat i de llarga conservació, amb un gust agradable i intens. | |
| 
								 Presentació d'envàs 
							25 Kg i 5 Kg  | 
						|
								8 LLAVORS I 8 CEREALS | 
						|
|---|---|
| Pa amb 8 llavors i 8 cereals, el més complet del mercat, de molla esponjosa i de llarga durada, amb un gust agradable i intens. | |
| 
								 Presentació d'envàs 
							25 Kg i 5 Kg  | 
						|
								RUSTICUM | 
						|
|---|---|
| Selecció de les millors varietats de blat juntament amb masses mare de blat. Pa de crosta cruixent i duradora, molla alveolada, de gran sabor i conservació. | |
| 
								 Presentació d'envàs 
							25 Kg  | 
						|
								INTEGRAL COMPLET 100% | 
						|
|---|---|
| Versió del producte COMPLET emprant farina integral de blat com a ingredient per poder indicar pa integral. | |
| 
								 Presentació d'envàs 
							25 Kg  | 
						|
								COMPLET | 
						|
|---|---|
| Pa amb segó de molla lleugera i esponjosa. Bona font de fibra alimentària i font de proteïnes. | |
| 
								 Presentació d'envàs 
							25 Kg  | 
						|
								SÈGOL | 
						|
|---|---|
| Pa de sègol de molla suau i esponjosa, amb un punt d’acidesa, de gran aroma i gust intens pel seu contingut en malts d’ordi seleccionats. | |
| 
								 Presentació d'envàs 
							25 Kg  | 
						|
								CIVADA | 
						|
|---|---|
| Pa de civada de crosta gruixuda i cruixent, de molla alveolada. Alt contingut en proteïnes i font de fibres. | |
| 
								 Presentació d'envàs 
							25 Kg i 5 Kg  | 
						|
								XIA | 
						|
|---|---|
| Pa amb llavors de xia, de fons dolç amb un bon volum i molla suau. Font de fibra i de proteïnes. | |
| 
								 Presentació d'envàs 
							25 Kg i 5 Kg  | 
						|
								BLAT DE MORO | 
						|
|---|---|
| Pa amb el color i el gust característics del blat de moro, molla suau, esponjosa i crosta cruixent. | |
| 
								 Presentació d'envàs 
							25 Kg i 5 Kg  | 
						|
								OLIVES | 
						|
|---|---|
| Pa amb rodanxes d’olives de gust mediterrani, de crosta daurada i cruixent. | |
| 
								 Presentació d'envàs 
							25 Kg i 5 Kg  | 
						|
								SOJA | 
						|
|---|---|
| Pa de soja en diverses presentacions (farina de soja, soja granulada, segó de soja). Font de fibra alimentària i de proteïnes. | |
| 
								 Presentació d'envàs 
							25 Kg i 5 Kg  | 
						|
								FIBRA VERDA | 
						|
|---|---|
| Pa de fibres fet a partir de fibra de blat i d’espinacs amb una molla lleugera, esponjosa i de gran sabor. Bona font de fibra alimentària i proteïnes. | |
| 
								 Presentació d'envàs 
							25 Kg i 5 Kg  | 
						|
								ÈTNIC | 
						|
|---|---|
| Pa amb farina d’espelta, kamut, quinoa, fajol i llavors de xia. Font d’àcids grassos omega 3. | |
| 
								 Presentació d'envàs 
							25 Kg i 5 Kg  | 
						|
								ESPELTA AMB OMEGA 3 | 
						|
|---|---|
| Pa d’espelta 100% enriquit amb omega 3 i amb llavors de lli marró, amb un bon porcés i de crosta cruixent. Font d’àcids grassos omega i font de proteïnes. | |
| 
								 Presentació d'envàs 
							25 Kg i 5 Kg  | 
						|
								BAGUET | 
						|
|---|---|
| Pa de tipus baguet de molla alveolada i color crema, i crosta cruixent. | |
| 
								 Presentació d'envàs 
							25 Kg  | 
						|
								MOTLLE | 
						|
|---|---|
| Pa de motlle amb el qual s’obté un producte esponjós i de llarga durada. | |
| 
								 Presentació d'envàs 
							25 Kg  | 
						|
								ECOLÒGIC | 
						|
|---|---|
| Pa ecològic elaborat a partir de varietats de blat ecològic seleccionades, amb massa mare de blat ecològica i sense millorant. Certificat ECO. | |
| 
								 Presentació d'envàs 
							25 Kg  | 
						|
							TRADICIÓN FRANCESA | 
					|
|---|---|
| Pan para la elaboración de “pain tradition française”. | |
| 
							 Presentación de envase 
						25 Kg  | 
					|
					RÚSTICO | 
			|
|---|---|
| Pan de alta hidratación con masa madre de centeno y centeno torrefactado que imprimen color y sabor, de alveolo grande e irregular y de larga conservación. | |
| 
					 Presentación de envase 
				25 Kg  | 
			|
									GALLEGO | 
							|
|---|---|
| Pan de alta hidratación, incorpora harina de centeno para aportar un sabor más intenso, de alveolo grande e irregular y de larga conservación. | |
| 
									 Presentación de envase 
								25 Kg  | 
							|
									ESPELTA | 
							|
|---|---|
| Pan de espelta (73%) de buen desarrollo, volumen y greña. | |
| 
									 Presentación de envase 
								25 Kg  | 
							|