Farines a mida

DISSENYEM PER A TU!

trigo
La nostra experiència, provada al llarg de 60 anys en el camp de l’elaboració de farines, juntament amb unes modernes instal·lacions d’R+D+I, fan de nosaltres el soci ideal per al seu negoci.

Després d’analitzar juntament amb el client el seu procés de fabricació, dissenyem la millor farina amb l’objectiu de maximitzar la qualitat del producte i l’eficiència del procés.

image

Mitjançant un protocol estricte de treball es trien els millors blats, s’aïllen i es molen per obtenir farines que, barrejades degudament, formen un producte específic i únic per a cada procés i client.

image

Dins de la més estricta confidencialitat amb el client s’hi afegeixen, al nostre centre de recerca i desenvolupament, els ingredients necessaris i es fan proves de fabricació de productes finals.

image

Un cop el client ha validat el comportament i l’eficiència del nou disseny, es procedeix a validar-ne els resultats en el procés industrial del client.

image

A Harinera La Meta estem orgullosos de compartir amb els nostres clients tot el nostre coneixement i de tenir l’oportunitat de conèixer de primera mà les seves necessitats.

image