HARINERA LA META

trigo
Benvinguts a HARINERA LA META, una empresa dedicada a la molta de blat i altres cereals, a la producció de tot tipus de farines, tant panificables com a mida, i a la distribució de preparats per a pans especials.
image

ELS NOSTRES VALORS

El 2016 HARINERA LA META va fer 60 anys. Durant aquest temps, la companyia ha anat creixent fidel als seus valors fundacionals, amb una aposta ferma per la qualitat i la innovació, fins a esdevenir un grup fariner implantat a tota la península.

image

ELS NOSTRES CLIENTS

HARINERA LA META té en compte les necessitats dels seus clients com a requisits indispensables per al producte final. Instal·lacions, com la seva planta pilot, i l’esforç constant i la inversió en R+D+I fan possible que els professionals de La Meta aconsegueixin farines a mida i d’alta qualitat, que compleixen de manera específica amb els requisits i els procediments dels seus clients.

image

INSTAL·LACIONS INNOVADORES

Les instal·lacions d’HARINERA LA META tenen una superfície de 22.453 m2, dels quals 5.577 m2 estan edificats. S’ha esmerçat un esforç important d’inversió en tecnologies punteres, cosa que garanteix una alta seguretat alimentària i una qualitat homogènia i constant en el producte final.

Dades principals d’harinera la meta

icon

91,5 milions d’euros

Facturació del 2018

icon

320.000 tones

Capacitat de molta

icon

233.000 tones

Producció de farines panificables l’any 2017

icon

30.000 tones

Capacitat d’estoc de blat